Boek: Op weg naar Eigenheid

boek-3-scherpUit het voorwoord

Dit boek, dat soms als een dagboek leest, en de bijhorende kaarten zijn immers de vruchten van een lange, intense en veeleisende persoonlijke reis; een reis van hoofd naar bekken, met het hart als rustpunt halverwege.

de performante verbeeldingskracht, de kleurenrijkdom en de gelaagdheid van het geheel maken het tot een tool voor transformatie en inspiratie. De beelden staan zowel open naar de geschiedenis waaruit ze zich ontworsteld hebben als naar de bestemming waarnaar ze lonken.

Herman Cools

Vanaf januari 2017 is het boek Op weg naar Eigenheid te verkrijgen via deze website. Naast het boek worden 43 beeldkaarten meegeleverd te gebruiken bij persoonlijke ontwikkeling. Het boek geeft de persoonlijke reis van de auteur weer met daarbij de ‘routekaart’, die hij gevolgd heeft. De thema’s die hij tegenkwam bij elke stap zijn in intuïtief gemaakte beelden, als innerlijke foto’s weergegeven.  In het boek worden bij die beelden  een korte tekst, een kernachtige haiku en een aantal reflectievragen gegeven als hulpbronnen bij het gebruik.

Prijs boek en set kaarten: € 39,50 (excl. verzendkosten).

Bestellen via han.vermeer@hetnet.nl