Over mij

P1070287

Ik, Han Vermeer, ben een scherpzinnig en sensitief reisgezel in zoektochten naar balans tussen

  • Loyaliteit en eigenheid, erbij horen en autonoom zijn
  • Actie en stilte, plezier en ernst
  • Verlangen en gemis, droom en daad

Door mijn pad en wat ik hierin zelf meegemaakt en geleerd heb naast het jouwe te leggen reis ik een stukje mee op jouw tocht door het leven. Samen werken we  in co-creatie aan bij jou passende oplossingen voor jouw vragen. Met een frisse blik reik ik andere perspectieven en gezichtspunten aan bij vragen rond persoonlijke ontwikkeling, zowel in werk, als privé. Zo maken we ruimte voor verandering van het oude met behoud van jouw kern en kwaliteit. Daarbij maak ik gebruik van o.a. het enneagram, systemisch werk , ademwerk en de muzen. Uitgangspunt is dat in jouw eigen wijsheid alles er al is, soms openlijk, soms verborgen.

Inspiratie vind ik in de natuur, kunst en cultuur, reizen van binnen en over de wereld zwerven. Daarnaast in het verhaal van de Boeddha en in bewegen, zowel fysiek, als in gedachten. Verder ben ik kunstenaar en leg in beelden mijn innerlijke wereld vast. In tijden van verandering is er eerst de intuïtie van waaruit het beeld ontstaat, en daarna volgt het bewust zijn en de woorden.